S T E E N
P E G A N I

Elegant magisk underholdning - med masser at grine af!

Trylleri med situationsfornemmelse

Tryllekunstner og entertainer Steen Pegani leverer et elegant og nærværende forestilling, hvor alle bliver godt underholdt – uanset alder. Der er masser at grine af, og en hel række af de her herlige hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre øjeblikke… Det gælder også i en tid, hvor håndsprit og afstand er en naturlig integreret del af showet.

Trylleshow for børn

Pegani kan snakke med børn i alle aldre, og med flere tusinde forestillinger i bagagen, kan han rutineret håndtere enhver situation.
Læs mere

Underholdning for voksne

Steen Pegani optræder med et elegant og charmerende show, der er skræddersyet til præcis det publikum, der skal underholdes.
Læs mere

Pressemateriale

Her kan du finde forslag til presseomtale og gode fotos, så du effektivt kan gøre reklame for, at Steen Pegani kommer på besøg.
Læs mere

Vil du se mere...?

Steen Pegani har optrådt som tryllekunstner hele sit liv, og det fornemmer man tydeligt, når man ser ham foran et publikum. Har du ikke selv oplevet ham live, så klik her og få en lille videopræsentation...

Se mere

Glade arrangører...


Steen Pegani har en lang række trofaste kunder, der gennem årene har booket ham igen og igen. Et eksempel er REITAN DISTRIBUTION, der hver eneste jul, de seneste 12 år, har hyret Steen Pegani til at underholde de ansatte og deres familier.

Magi i julen

I forbindelse med julen 2019 var Steen Pegani bl.a. hyret til at underholde så forskellige firmaer som Nissens i Horsens, Heiko Stumbeck i Odense, Palsgaard Spær i Hampen, Alflow i Vejen, Reitan Distribution i Horsens, KIA Motors i Fredericia, EUC Syd i Åbenrå, INCUBA i Århus, JM Trykluft i Viby, LS Intertank i Fredericia og DS Stålkonstruktion A/S i Hobro. I 2020 var december lidt mere stille... you know.

Vil du være sikker på en god oplevelse og den helt rette stemning ved julefrokosten eller juletræsfesten i 2021? Så få Steen til at sætte et kryds i kalenderen med det samme.

Et sikkert valg!

"Vi havde booket Steen Pegani som underholdning inden vores højskolefest, som havde magisk tema. Det var utroligt underholdende og vi fik grint rigtig meget. Derudover var det manipulation og trylleri, som virkeligt var gennemført og ufatteligt. Steen Pegani er et sikkert valg hvis man skal have lattermusklerne rørt samtidigt med, at man bliver forbløffet."

- Signe Iversen, Sport og event, Idrætshøjskolen Sønderborg

Pegani's tryllebutik

Når tryllekunstnere, entertainere, skuespillere og artister skal bruge magisk inspiration, henvender de sig til Pegani i Horsens. Som 18-årig åbnede Steen sin egen lille tryllebutik, og siden har firmaet vokset sig til et af de største af sin slags i verden. Firmaet arrangerer løbende forskellige arrangementer for tryllekunstnere og udstiller ved interne branchearrangementer overalt i verden.

Underholdning for hele familien

"Jeg vil bare lige give en meget positiv tilbagemelding på den underholdning vi i går fik af Pegani. Han var en meget professionel tryllekunstner, som fra han trådte ind til han afsluttede, havde børn i alle aldre samt voksnes fulde opmærksomhed. Alle følte sig rigtig godt underholdt og hans numre var originale og vel udført, og de var nye og overraskende for os. Vi takker mange gange :-)"

- Niels Ahrenst, Dalgas Have

Kontakt


Du er altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende forespørgsel. Hvis jeg ikke selv kan, eller ikke er rette mand til jobbet, hjælper jeg altid gerne med at finde en dygtig kollega. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

-Steen Pegani

    Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens

    +45 7562 0217

    steen@pegani.dk

Følg Steen: